marți, 3 martie 2015

Primăvara bobocilor

   Primăvara e, mai mult decât orice alt anotimp, momentul începutului. Așa se face că, încărcat de elanul clipei și încântat de ideea de a concura împletind șnurul stilisticii și creativității la cauza câștigării "mărțișoarelor" oferite de Spring SuperBlog 2015, am pornit la drum. Poftiți și voi! 
  
   Nou în competiție, ușor atins de "începătorită", îmi face plăcere să mă autodenumesc boboc, deși propria-mi rațiune mă fotografiază drept cactus țepos bătut de multele furtuni ale deșertului existențial. Nu vreau să cad în extreme, așa că fac media: boboc țepos. 
  
sursa
   Am ajuns la concluzie: e primăvară, deci e anotimpul (în care șansa e de partea) bobocilor. Și, pentru că martie este la început, un mărțișor și un gând bun pentru toți! Multă baftă tuturor!
  

2 comentarii:

  1. :) Mă bucur că ai făcut pasul. Dacă ai nevoie de un sfat, sunt aici.
    Să fie multă baftă pentru toţi (deşi sper că cea mai multă va pica exact pe mine), deşi este un concurs. Adică o competiţie. De abia aştept să citesc prima probă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de urare și de bunăvoință. Fără îndoială, dacă voi avea neclarități, voi apela la sfatul tău. Mă pregătesc să scriu, dar trebuie mai întâi să-mi creionez niște idei.
      Să plouă cu baftă și la tine, dar și la mine! ☺

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly